Brustor is specialist in zonwering en zonwering alleen. Dat is net wat ze zo uniek maakt. Alle energie van het voltallige Brustor team gaat naar het vinden van de juiste oplossingen voor jouw zonwering. De Brustor TV Campagne is nu te zien op RTL4, RTL7 en RTL8.

Veel mensen vertoeven liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht de weersomstandigheden. Brustor biedt de perfecte oplossing voor deze buitenmensen: een terrasoverkapping geproduceerd op maat van jouw woning en wensen. Zo geniet je het hele jaar door, vier seizoenen lang, van de buitenlucht.

Bij een pergola met een lamellendak doseer je zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te kantelen of te sluiten. Als je kiest voor de Brustor B600 kan je de lamellen ook volledig openschuiven. Afhankelijk van waar je schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan de woning of een losstaande constructie in de tuin een geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëer je als het ware een extra buitenruimte, een verlengstuk van de woning. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs worden gekoppeld in de lengte of in de breedte.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: