Handige isolerende zonwering binnen.

Raambekleding omlaag, energierekening omlaag.

Het wordt steeds belangrijker om duurzaam om te gaan met energie, hiervoor is isolerende zonwering binnen de oplossing. De dagen worden kouder en nu zouden we de verwarming het liefst lekker hoog zetten. Helaas is dat met de huidige energieprijzen niet de beste keuze. Heb je wel eens nagedacht over isolerende raamdecoratie? Deze houdt de kou buiten en de warmte binnen: een must-have voor de koude wintermaanden. Met deze raamdecoratie maak je ook nog eens een duurzame keuze, win-win!

isolerende zonwering binnen
Isolerende zonwering binnen – Sunway Duette Shades verduisterend.

Zonwering is functioneel en sfeervol, zowel isolerende zonwering buiten.

Je kunt met de juiste raamdecoratie je huis extra sfeervol maken, zeker ook tijdens de donkere dagen in de winter. Kruip lekker op de bank met een boek en een goed glas wijn en wentel je in de sfeer om je heen. Raamdecoratie heeft ook nog een isolerende werking, dus de kou blijft buiten en de warmte binnen. Maar ook in de zomer heb je nog volop profijt van shades en jaloezieën door de hitte juist weer buiten te houden en de schittering van het felle daglicht af te zwakken. Dat maakt je raamdecoratie niet alleen heel erg sfeervol, maar ook functioneel en energiebesparend.

Exclusieve collecties en geïnspireerde innovaties.

Luxaflex is door de jaren heen zo’n begrip geworden, dat de merknaam eigenlijk staat voor de productgroep: alles wat met raamdecoratie te maken heeft is Luxaflex. Het marktleiderschap brengt ook een aantal verwachtingen met zich mee. En dan hebben we het echt niet alleen over functionele innovaties. Ook op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid vervullen ze een voorbeeldfunctie. Laat je maar eens informeren naar wat er allemaal mogelijk is, het zal je versteld doen staan welke isolerende zonwering binnen gebruikt kan worden.

Isolerende zonwering binnen – Luxaflex Duette Shades verduisterend en lichtdoorlatend.

Bespaar energie met behulp van raambekleding.

Hoe bespaar ik energie met dynamische zonwering? Het isolerende geheim van zonwering binnen zit in de twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. De bijzondere celstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Hierdoor wordt je huis energie-efficiënter dat bij elke inrichting past. Ook mogelijk in een verduisterende uitvoering speciaal voor in de slaapkamer. Isolerende zonwering binnen wordt steeds meer toegepast en wij weten de ideale oplossing voor in je woning. Er zijn genoeg verschillende kleuren opties beschikbaar in alle prachtige collectieboeken.

Isolerende zonwering binnen – Luxaflex Duette Shades met elektrische bediening d.m.v. Powerview.

Goeie raamdecoratie is de finishing touch.

Als je dan toch meer uren binnen doorbrengt, maak die dan ook meteen maar zo sfeervol en comfortabel mogelijk. Wat nog wel eens over het hoofd wordt gezien is de invloed van het licht daarbij. Dat is echt een sfeerbepaler. Niet alleen met kaarsen en met verlichting kun je daar veel mee doen, maar ook met de lichtinval. En dan hebben we het nog niet eens over de schoonheid waarmee je dat allemaal kunt beïnvloeden. Gordijnen, shutters, jaloezieën of shades, het zijn maar een paar voorbeelden die de sfeer in je huis enorm kunnen bepalen. En waar veel raamdecoratie in het verleden alleen maar functioneel was, is het er in de loop der jaren alleen maar mooier op geworden.

Zonwering speciaal voor jou op maat gemaakt.

Mooie kleuren, schitterende materialen en perfect op maat. Met je raamdecoratie kun je iedere sfeer creëren, van functioneel of zakelijk naar warm en romantisch. Het is een echte kunst geworden die met recht de finishing touch van je woning genoemd mag worden. Met het verschuiven van de seizoenen weten we ook dat we zo langzamerhand weer wat meer naar binnen trekken. De dagen worden weer korter en frisser. De avonden langer en de cocoonstand kan weer aan. Laten we er maar weer volop plezier aan beleven. Duurzame raamdecoratie het bestaat al jaren en is nu een van de beste oplossingen.

Isolerende zonwering binnen – Sunway Duette Shades ook voor in de serre.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: