GROOT ASSORTIMENT AAN PRACHTIGE STOFFEN

Gordijnen zorgen voor een huiselijke, warme sfeer en zijn bovendien uiterst functioneel. Stoffen variëren dan ook van prachtige metalics, inbetweens tot warme verduisterende velours. Alle Gordijnen worden op maat voor je gemaakt, geheel naar je persoonlijke voorkeur. Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, zowel in vormgeving en comfort.  

3 redenen om voor gordijnen te kiezen

  1. Tijdloze basics
  2. Inbetween, de trend van nu
  3. Exclusieve stoffen uit verschillende ateliers speciaal op maat gemaakt

SFEERVOL, ELEGANT EN EEN SMART HOME

Onze collectie biedt zorgvuldige geselecteerde stofkwaliteiten. Gevarieerde stoffen van transparant, vlam vertragend tot verduisterd. Daarnaast wordt automatisering steeds populairder, ze maken jouw huis niet enkel slimmer, maar doen het ook in waarde stijgen. Als erkende partner van de specialist Somfy kiezen wij voor duurzame, betrouwbare en stille motoren voor jouw elektrische gordijnrails. Gebruik het om te ontwaken, voor een veilig gevoel of om een andere sfeer te creëren, geheel automatisch.

VARIATIE IN RAILS OF ROEDE

Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooien; enkele of dubbele plooi (vlinderplooi) en wave plooi. De wave plooi wordt gecreëerd door toepassing van ‘waveband’. Hierdoor valt het Gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect waarbij het Gordijn onder de rail doorloopt. Om een stoere look te creëren kun je kiezen voor een roede. Bijzondere kleuren en schitterende materialen bepalen de sfeer in jouw huis.

Persoonlijk stylingadvies nodig?

Een uitgebreid advies, waarin jouw interieur de volledige aandacht krijgt. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter ik je kan adviseren met de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak bij ons in de winkel, daar hebben wij alles bij de hand om jou te inspireren en te adviseren.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: