DE ENERGIESPARENDE STIJL VAN DUETTE SHADES

Geniet het hele jaar door van perfect beheer van warmte en licht. Deze slimme oplossing handhaaft een constante temperatuur in je kamer gedurende alle seizoenen en draagt bij aan energiebesparing. De unieke kracht ligt in de twee lagen stof die een afgesloten honingraatstructuur vormt. Deze speciale celstructuur creëert een stilstaande luchtlaag die zorgt voor uitstekende isolatie. Hierdoor wordt je huis niet alleen energiezuiniger, maar past deze oplossing bij elke interieurstijl.

3 Duette Shades Highlight

  1. Geluiddempend en energiebesparend.
  2. Beschikbaar in drie transparanties met stijlvolle patronen en kleuren.
  3. Geschikt voor draai-kiepramen, lichtkoepels en serres.

Fraai Ontwerp, Ingenieuze Bescherming

In de zomer fungeren duette shades als een effectieve barrière tegen de hitte van de zon die naar binnen schijnt. Voor optimale privacy en flexibele lichtregulering is het Top-Down Bottom-Up systeem ideaal geschikt. Het is met name handig voor ramen waar privacy belangrijk is.

Dit systeem biedt de mogelijkheid om elk raam afzonderlijk te stylen, terwijl de consistentie in uitstraling van de ruimte behouden blijft. Bovendien bieden Duette Shades bescherming tegen schadelijke UV-straling, waardoor verkleuring van je interieur wordt voorkomen.

Ontdek de Top Down Bottom Up Functionaliteit

De Top Down Bottom Up functie bij raamdecoratie, zoals Duette Shades, biedt een veelzijdige aanpak voor het beheren van licht en privacy. Met deze functionaliteit kun je het raamgordijn zowel van boven naar beneden als van onder naar boven bewegen, waardoor je controle hebt over hoeveel licht er binnenkomt terwijl je tegelijkertijd privacy behoudt. Hierdoor kun je genieten van natuurlijk licht en het uitzicht bovenaan het raam terwijl de onderkant gesloten blijft, of vice versa. Deze aanpasbaarheid maakt het een handige en aanpasbare oplossing voor verschillende behoeften in elk vertrek.

verbeterde bedieningsvorm, functionaliteit en veiligheid

Het SmartCord-systeem maakt gebruik van een intrekbare koordbediening die het mogelijk maakt om de raambekleding eenvoudig omhoog en omlaag te bewegen met behulp van een koord. Het kenmerkende aspect van SmartCord is de ingebouwde veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat het koord altijd op een constante lengte blijft, waardoor er geen loshangende koorden ontstaan die gevaarlijk kunnen zijn, vooral in huizen met kinderen of huisdieren.

SmartCord is ontworpen voor gemakkelijke bediening en verbeterde veiligheid, waarbij het gebruik van traditionele koorden wordt geminimaliseerd om mogelijke verstrikking of verstikkingsgevaar te voorkomen.

Duette Shades: Veelzijdigheid, verduistering en Stijl

Met Duette Shades krijg je niet alleen de mogelijkheid om je huis volledig te verduisteren, maar ze bieden ook een scala aan voordelen die de algehele kwaliteit van je leefruimte verbeteren. Door hun unieke ontwerp, dat geen koordgaatjes bevat, wordt het binnendringen van zelfs het kleinste beetje licht voorkomen, waardoor je een perfecte duisternis kunt creëren wanneer dat nodig is.

Deze shades zijn uitgerust met een speciale aluminium coating aan de binnenzijde, waardoor ze niet alleen licht blokkeren, maar ook een opmerkelijke verbetering kunnen bieden in de akoestiek van een kamer. Door geluidsreductie dragen ze bij aan het creëren van een rustigere en meer comfortabele omgeving, wat vooral handig is in ruimtes waar geluidshinder een probleem kan zijn.

De veelzijdigheid van deze functionele en sfeervolle raamdecoraties is een van de belangrijkste redenen waarom ze al geruime tijd populair zijn. Ze passen naadloos in verschillende interieurstijlen en bieden tegelijkertijd een praktische oplossing voor zowel privacy als lichtregulering. Of je nu op zoek bent naar totale duisternis voor een goede nachtrust of een gezellige sfeer wilt creëren tijdens een filmavond, de Duette Shades passen zich gemakkelijk aan aan je behoeften en verrijken de esthetiek van je huis.

Persoonlijk stylingadvies nodig?

Een uitgebreid advies, waarin jouw interieur de volledige aandacht krijgt. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter ik je kan adviseren met de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak bij ons in de winkel, daar hebben wij alles bij de hand om jou te inspireren en te adviseren.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: