PLISSE SHADES DECORATIEF VOOR ELK RAAMVORM

Onze unieke collectie is in zowel moderne als klassieke varianten verkrijgbaar. De strakke en verfijnde Plissé Shades zijn in 2 plooibreedtes, 20 en 32 mm. verkrijgbaar. Plissé Shades kunnen aan de meest complexe designvereisten voldoen en zijn zelfs geschikt voor ronde of driehoekige ramen.

3 HIGHLIGHTS

  1. Stoffen beschikbaar met een vuilwerende en antibacteriële werking​
  2. Plissé shades zijn de oplossing voor ramen van elk raamvorm
  3. Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties

STIJLVOL, LUCHTIG EN ELEGANT

Voor liefhebbers van opvallende raambekleding zijn er ook Plissé Shades met kleurrijke dessins. Plissé Shades hebben een enkele plooi, waardoor je de koordjes door de stof ziet lopen. Dit geeft de raambekleding een speelse touch. Perfect om je woonruimte wat meer kleur en karakter mee te geven. De dustblock coating biedt een uikomst tegen vocht en condensvorming en zijn daarom ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. Onze Plissé Shades uit de Luxaflex® of Sunway collecties passen bij elke stijl en elk interieur.

DUURZAME STOFFEN​

Vind jij duurzaamheid ook zo belangrijk? Onze nieuwe Luxaflex collectie Plissé Shades zijn beschikbaar in meer dan negentig duurzame stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn. Dit internationale keurmerk garandeert een verantwoorde keuze en stimuleert het kringloopprincipe. Kies daarom voor de Revival stoffen, deze zijn gemaakt van 100% gerecycled polyestergaren afkomstig uit industrieel afval. Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor je woning en gezin. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: