SHUTTERS: KRACHT VAN HET AMBACHT

Droom jij al jaren van het perfecte interieur? Shutters zijn dan dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand zetten. De panelen kun je geheel open zetten voor wie extra lichtinval wenst. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand.

3 Shutters highlights

  1. Kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud
  2. Bijzonder functioneel en stijlvol
  3. Op maat gemaakt voor speciale raamvormen; ronde, schuine en draai-kiep ramen

ONTSPANNEN BADDEREN

De klassieke Shutters zijn van hout gemaakt, maar tegenwoordig zijn de mooiste Shutters ook van vochtwerend kunststof. De spatwaterproof Shutters zijn vochtbestendig en passen perfect bij jouw badkamer. Niet alleen als je zelf even onderuitzakt in een lekker warm bad, maar ook als de kinderen een watergevecht houden en de Shutters onbedoeld onderdeel zijn van het strijdtoneel. Een huis is er immers voor om geleefd te worden.

ULTIEME LUXE

Shutters geven je het gevoel van ultieme luxe. Mooi, praktisch en makkelijk. Ze geven je een voldaan en rustgevend gevoel als je na een lange dag thuiskomt. Daarnaast zijn Shutters leverbaar in 5 verschillende lamelmaten en zijn te bedienen met een verticale bedieningsstok of een verborgen bediening. De Shutters worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect passen voor jouw type raam. De prachtige Shutters verfraaien elk raam in jouw interieur.

 

Persoonlijk interieuradvies nodig?

Een uitgebreid advies, waarin jouw interieur de volledige aandacht krijgt. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter ik je kan adviseren met de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak bij ons in de winkel, daar hebben wij alles bij de hand om jou te inspireren en te adviseren.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: