Shutters, een meerwaarde voor uw huis
Shutters, een meerwaarde voor uw huis
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2542#!trpen#Previous slide#!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2543#!trpen#Next slide#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

De veelzijdigheid van shutters

U kunt met shutters vele kanten op. Ze zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiep-ramen, dakramen, serres, erkers en ramen met afwijkende vormen en maten. Ze kunnen geheel passend gemaakt worden voor onder meer ronde en schuine of half ronde ramen. De bijzondere vorm van het raam blijft op deze manier zichtbaar en het licht wordt toch geweerd.

Bij shutters draait het om hout. Die van ons worden uit twee soorten ecologisch verantwoord hout gemaakt. Een daarvan is een houtsoort die een mooie structuur kent en zich kenmerkt door het lichte gewicht. De shutters zijn fraai afgelakt, waardoor ze makkelijk schoon zijn te maken.

De houten shutters dragen bij aan een goede akoestiek en warme uitstraling. Wij maken ze volledig voor u op maat in uw gewenste stijl en of kleur.

Voor shutters, kom naar Senft

Senft denkt graag met u mee bij uw keuze van shutters. Wij helpen u met de maat, de stijl en de kleur. U kunt hierbij rekenen op onze ervaring, die wij als familiebedrijf hebben opgebouwd sinds 1878.

In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen bekijken. Neem daarom contact met ons op en wij helpen u verder. Want met de juiste shutters heeft u meer plezier van uw huis.

kinder spelen achter shutters van senft

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: