Nu 20% korting op Luxaflex Lightline® rolgordijnen.

Met Luxaflex Lightline® rolgordijnen creëer je de perfecte sfeer in je interieur. Ontdek de vele voordelen van deze exclusieve rolgordijnen en koop ze nu extra voordelig. De actie is geldig van 15 september t/m 31 oktober.

  • Je ontvangt 20% korting op je aankoop.
  • De actie loopt van 15 september t/m 31 oktober.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
Luxaflex_Senft_Zonwering_Lightline_Rolgordijnen_20%korting

Prachtig: de exclusieve Luxaflex Lightline® rolgordijnen zijn een must voor de designliefhebber. Ze creëren een zacht licht dat gelijkmatig over de oppervlakte wordt verdeeld en de dessins zorgen voor een extra dimensie. Geschikt voor smarthome toepassingen en natuurlijk geheel op maat naar jouw smaak gemaakt.

Praktisch: het duurzame materiaal van Luxaflex Lightline® rolgordijnen is bestand tegen vocht, dus ideaal voor badkamers, keukens en andere ruimtes waar vocht kan ontstaan. Het rolgordijn reinig je eenvoudig met een vochtige spons.

Luxaflex_Senft_Zonwering_Lightline_Rolgordijnen_20%korting
Luxaflex_Senft_Zonwering_Lightline_Rolgordijnen_20%korting

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: