VELUX raamdecoratieproducten en buitenzonweringen zijn de eenvoudigste manieren om jouw wooncomfort in huis snel te verhogen. VELUX biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, verduistering, isolatie, privacy en decoratie. Voor elk interieur een oplossing.

De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden jou zo goed als volledige verduistering, zodat jij op elk moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar je een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust.

VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de jaloezieën bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif. Met de VELUX jaloezieën heb je optimale controle over de invalshoek en hoeveelheid daglicht die jouw kamer binnenvalt.

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Waarom Velux?

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: