Buiten zonwering in Haarlem

Haarlemse specialist in buitenzonwering

Senft & Zn is een familiebedrijf, reeds vier generaties gevestigd in Haarlem. Van hieruit bedienen wij al ruim 130 jaar de gehele Nederlandse markt voor zonweringen buiten het huis met oplossingen op maat.

Ook in Haarlem is Senft & Zn een begrip op gebied van buiten zonweringen. Door de gehele binnenstad van Haarlem zijn voorbeelden te zien van onze aandachtige, klantgerichte werkwijze.

Talloze ondernemers en particulieren in Haarlem hebben inmiddels bij ons de gewenste oplossing voor buiten zonwering gevonden, getuige de vele markiezen en andere zonweringen die wij in en rond de stad hebben mogen realiseren.

Over de jaren hebben wij zodoende kunnen bijdragen aan het gezicht van Haarlem, en de ervaring en kennis die wij daarbij over buiten zonweringen hebben opgedaan stellen wij graag aan u beschikbaar.
Zonwering voor buiten, in Haarlem vertrouwd en dichtbij

Of u nu ondernemer bent of particulier, voor informatie over zonwering voor buiten, service aan uw installatie of andere kwesties heeft u het liefst een locatie dichtbij uw woonplaats. U kunt dan immers eenvoudig direct contact hebben met het bedrijf waarmee u zaken doet, en altijd rekenen op de aandacht van uw vertrouwde contactpersoon.

Doordat wij gevestigd zijn in Haarlem is Senft & Zn de keuze bij uitstek voor ondernemers en particulieren in de regio die zoeken naar passende, hoogwaardige oplossingen voor zonweringen buiten het huis. Wij bieden uitsluitend zonweringen van hoge kwaliteit en zijn exclusieve dealer van onder andere Weinor, een merk dat uitblinkt in betrouwbaarheid en degelijkheid.

Onze oorsprong als Haarlems bedrijf betekent ook dat wij beter dan enig ander bekend zijn met de enorme variatie aan panden en locaties in de regio, zodat wij sneller in staat zijn met u de best passende buiten zonwering te vinden voor uw bedrijf of woning.

Woont u in Haarlem en zoekt u een toegewijde specialist op gebied van buiten zonwering om uw wensen te realiseren? U bent bij Senft & Zn altijd hartelijk welkom om uw wensen nader te bespreken, en wij zullen ons tot het uiterste inspannen om een bevredigende oplossing te bieden.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: