Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is VOLOP GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

De trend van de laatste jaren is de tuin meer te betrekken bij de woning. Het buitenleven is onderdeel van onze leefgewoonten geworden. Een terrasoverkapping is een verlengstuk van jouw huis. Je vergroot er jouw woonruimte mee. Bovendien verleng je het buitenseizoen met een terrasoverkapping. Al vroeg in het voorjaar zit je er lekker comfortabel bij en tot ver in het najaar geniet je er warm en droog van het najaarszon.

3 Reden voor het aanschaffen van een terrasoverkapping

  1. Verlengstuk van uw huis, vergroot uw leefruimte
  2. Duurzaam, lichtdoorlatend en warmtewerend
  3. Onze lamellendaken bescherming tegen zon, wind en regen

LAMELLENDAK VERGROot JOUW LEEFRUIMTE

Het hele jaar door genieten van jouw tuin en terras. Onze lamellendaken van Weinor en Renson zijn vervaardigd uit hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium en alle materialen zijn weerbestendig. Deze dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Je kunt het lamellendak plaatsen in de meest uiteenlopende combinaties als inbouwdak, alleenstaand of toch gekoppeld. Geen terras is voor ons te groot. Onze vakmensen maken terrasoverkappingen speciaal voor jou op maat. Het is beslist het meest veelzijdige terrasoverkapping die vandaag op de markt is. De ideale manier om jouw woonruimte te vergroten. Beleef jouw vakantie nu thuis!

SLIMME BESCHERMING VOOR ZON EN REGEN

Van die mooie zomerse dagen op het terras moet je onbezorgd kunnen relaxen. Met onze terrasoverkapping kan je bij vrijwel elk weertype genieten. Dankzij de enorme keuze aan zon- en waterdichte doeken kun je jouw terras vormgeven zoals je wilt. Het is zelfs mogelijk om jouw scherm met een windbelasting tot windkracht 6 uit te houden. Beleef hiermee het ultieme Cabrio gevoel. Bescherming tegen wind, regen en UV-straling. Je hoeft niet bij elk spatje regen naar binnen te vluchten en jouw barbecuefeestjes vallen nooit meer in het water. Uit te bereiden met dimbare LED verlichting, glazen elementen en verticale zonwering. Nu te bewonderen in onze showroom zodat jouw terras wordt getransformeerd tot een serre.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: