Terrasschermen geven ZONWERING VAN TOPKWALITEIT

De zon is heerlijk, maar in huis moet het klimaat wel beheerst worden. Op het terras willen we graag beschermd blijven tegen de te felle zon. Met de juiste buitenzonwering kan de zon op een functionele manier beheerst worden. Je keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Onze terrasschermen verhogen comfort en beschermen tegen zonlicht terwijl de ramen en deuren gewoon geopend kunnen worden. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Met de nieuwste snufjes is alles mogelijk, zoals elektrische bediening, verwarming, weersensoren of ingebouwde LED verlichting. Zelfs bediening via jouw telefoon of tablet is mogelijk.

3 redenen om te kiezen voor een terrasscherm

  1. Gesloten cassettes beschermen het doek
  2. Optimale combinaties van functionaliteit en design
  3. Zonweringsdoeken beschermen effectief tegen UV-straling en warmte

SFEERVOL VOOR EEN AANGENAAM KLIMAAT

Terrasschermen, of ook wel genoemd knikarmschermen, zijn uitermate geschikt voor zowel brede als smalle gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk. De terraszonwering beschermt niet alleen tegen warmte en licht in je woning, je kunt ook op je terras genieten van een aangename schaduw. Wij beseffen dat het buitenleven een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Dankzij onze ruime ervaring in de wereld van zonneschermen en ons zeer uitgebreide aanbod kun je uitstekend terecht bij Senft. Alles wordt voor jou op maat gemaakt, in de kleur en het dessin dat het beste bij jou past.

UNIEK IN EENVOUD EN DESIGN

In gesloten toestand beschermt de elegante en corrosiebestendige aluminiumcassette het doek en de mechanische delen efficiënt tegen omgevingsinvloeden zoals neerslag, storm of vervuiling. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het scherm en zorgt voor onverstoord plezier in de schaduw. Onze doeken zijn kleurecht, water- en vuilafstotend en duurzaam. Door de enorme keuze aan doek dessins en cassettekleuren kan het terrasscherm precies naar jouw persoonlijke smaak aangepast worden. Creëer harmonie, zowel binnen en buiten, door voor zonwering te kiezen die qua kleur en uitstraling perfect aansluit bij je interieur. Geheel Custom-made!

Terrassscherm voor de particulier bij Senft

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: