UITGEBREID ASSORTIMENT SCREENS, ALTIJD IETS DAT PAST BIJ JOUW PERSOONLIJKE STIJL

Wanneer je door een straat loopt zie je steeds meer screens en dat is niet voor niets. Voor bijna elke situatie is een screen geschikte zonwering. De screens kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Zo leveren wij windvaste screens voor plekken waar het waait. De screens van Senft Zonwering zijn altijd een praktische en elegante oplossing.

3 REDENEN OM BIJ ONS SCREENS AAN TE SCHAFFEN

  1. Screens reflecteren zonlicht en warmte tot 90%
  2. Voorzien van ritssystemen, daardoor bestand tot grote windkrachten
  3. Een gesloten luchtlaag tussen raam en screen vormt een extra isolatielaag

WINDVAST EN MULTIFUNCTIONEEL

Naast een standaard screen zijn er ook ritsscreens. Ritsscreens, ook wel ZIP screens genoemd, hebben een rits geleiding waardoor het doek vastzit aan de zijkant. De wind krijgt er geen vat op en het zonlicht komt niet door kieren via de zijkanten naar binnen. Het systeem voorkomt hinderlijk klapperen van doek en zorgt dat het doek niet scheurt. Naast een elegante en gedegen constructie is het uitgesloten dat de wind vat krijgt op ZIP zonwering en zijn grote maten geen probleem. Het originele ZIP systeem met de rits in zijgeleiding houdt het screen altijd strak tegen de gevel of dakvlak.

Senft-screen-buitenzonwering

SCREENS IN ALLE SOORTEN EN MATEN​

Schijnt de zon op jouw beeldscherm? Of wil je inkijk van buren vermijden? Screens filteren het daglicht zodat het minder fel is en voorkomen de zijdelingse zoninval. Ook bij laaghangende zon houden screens hinderlijke straling tegen. De warmte wordt geweerd, maar dankzij de lichtdoorlatendheid blijft het zicht naar buiten behouden. Uitvoerbaar met diffuus licht doorlatend doek tot functioneel verduisterend doek. Overdag ideaal voor jouw privacy. Tevens kunnen de ritsscreens fungeren als hor. Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en hebben weinig hinder van weersinvloeden. Ze zijn volledig bestand tegen roesten en dus bestand tegen elk weertype.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: