ONZE PARASOLS HEBBEN EEN PERFECTE AFWERKING EN VERBAZEN DOOR HUN STEVIGHEID

Maar al te graag leven we buiten. Thuis in de tuin of even wat drinken op het terras van een café. Lang niet altijd stellen we het dan op prijs om vol in de zon te zitten. Met onze Parasols creëer je een heerlijke koele plek met schaduw zodat je van het buitenleven kan blijven genieten. Tevens zijn onze Parasols beschikbaar met verlichting waardoor je in de donkere avonduren buiten kan blijven zitten. Een goed terras nodigt gewoon uit.

PARASOLS ZIJN IN DIVERSE UITVOERINGEN

  1. Mogelijk om 360° te draaien rond de as
  2. Automatisch blokkeersysteem voor de voet van de Parasol
  3. Beschikbaar in een rond, vierkant of een rechthoekig model

PARASOLS ZIJN ELEGANT EN PUUR

Parasols brengen niet alleen verkoeling, maar geven je ook extra plezier. Modern design, hoogwaardige stoffen en handige openingssystemen zijn kenmerken die telkens terugkeren. De parasolcollecties worden aangevuld met stijlvolle outdoor accessoires en decoratie om elke buitenruimte om te vormen tot een unieke en gezellige plek. Neem bijvoorbeeld de innovatieve Parasols van Jardinico, die niet enkel een beschermende functie tegen de zon vervullen maar ook mooie producten zijn om naar te kijken. Kortom, Parasols zijn de finishing touch voor een prachtige outdoor setting.

GENIETEN VAN SCHADUW​

Parasols zorgen ook voor bescherming. Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust van de schadelijke UV-straling van de zon. Te lang in de felle zon zitten, is gevaarlijk voor ons lichaam. Goede Parasols beschermen jouw huid tegen UV-straling. Wij leveren ronde of vierkante parasols, die geschikt zijn voor kleine en grote terrassen. Je kan voor klassieke parasols kiezen. Dat wil zeggen met de voet en stang in het midden. Ook zijn zwevende Parasols beschikbaar voor jouw terras. Ze geven je meer bewegingsruimte onder de Parasols zelf. Een ultiem genot van jouw terras.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: