Verticale Jaloezieën bij een Kantoorpand

Verticale Jaloezieën bij het Kantoorpand Afvalzorg. Bij zonweringen wordt vrij snel gedacht aan het beschermen tegen de zon of het verduisteren van de kamers. Toch biedt Senft veel meer dan dat. Of het nu gaat om horren, lamellen, shutters, complete glazen serres of beschutte terrassen, er is voor elke situatie een maatwerkoplossing. Door de verschillende producten van onder anderen Luxaflex, wordt altijd met state of the art producten gewerkt, afgestemd op de persoonlijke behoeftes van de klant, waarbij altijd functie, schoonheid en budget worden overwogen.

PROJECTEN

Senft Zonwering is een familiebedrijf en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering.

Recente projecten

Volg ons

Senft sinds 1878 de specialist in zonwering

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele zonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: