Nu 50% korting op het 2e Luxaflex PowerView automation product.

Verrijk je huis met slimme Luxaflex® raamdecoratie en bepaal altijd de perfecte sfeer in huis. Met PowerView® automation bedien jij je raamdecoratie op afstand, ook als je niet thuis bent. Kom langs in onze Luxaflex® showroom en ontvang 50% korting op het tweede PowerView® product.

De volgende voorwaarden van zijn van toepassing:

  • De actieperiode is van 1 januari t/m 15 februari 2024.
  • Je ontvangt het tweede (goedkoopste) product met 50% korting. Deze korting wordt direct door ons verrekend.
  • De actie geldt op het basisproduct incl. PowerView® automation. Losse (niet productgebonden) opties, PowerView® accessoires en losse onderdelen/componenten zijn uitgesloten.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Slimme raamdecoratie op afstand bediend.

Wat je dagritme ook is, wij bewegen met je mee. Je Luxaflex® raamdecoratie automatisch en op afstand bedienen waar en wanneer je maar wilt? Ook als je niet thuis bent? Dat kan met ons smarthomesysteem PowerView automation. Je slimme Luxaflex raamdecoratie zorgt altijd en overal voor de perfecte sfeer in huis. Je bedient je Luxaflex raamdecoratie eenvoudig via de PowerView app of Pebble afstandsbediening, óf je programmeert eenmalig je dagritme en je hebt er geen omkijken meer naar. Je kunt andere smarthome systemen als Google en Amazon Alexa koppelen met PowerView om je huis nog slimmer te maken. En geen zorgen, PowerView automation is geschikt voor iedereen. Als zonweing specialist installeren wij het voor je, zodat jij het daarna naar jouw wensen aan kan passen.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: