Het magazine LEVEN editie 7. Kracht van het ambacht!

Het is weer die tijd van het jaar dat je het binnen extra comfortabel maakt. De kou lekker buiten laat en de lange avonden en stille nachten gebruikt om je terug te trekken en je even af te sluiten van de wereld.

Even privé
Als je je dan even helemaal afsluit van de buitenwereld en maximaal wilt genieten van je woon- of slaapkamer, zijn shutters echt een uitkomst. Niet alleen omdat ze functioneel, stijlvol en tijdloos zijn, maar ook omdat je de sfeer in huis helemaal zelf in de hand hebt. De laaghangende winterzon kun je weren of juist speels in streepjes naar binnen laten vallen. Meer behoefte aan volledige privacy? Geen probleem, met een handomdraai sluit je je echt even af en kun je helemaal tot rust komen. Zet de zon maar naar je hand en creëer je ultieme woongenot.

Ontspannen badderen
De klassieke shutters zijn van hout gemaakt, maar tegenwoordig zijn de mooiste shutters ook van vochtwerend kunststof, zodat je ook in de badkamer volledig kunt ontspannen. Niet alleen als je zelf even onderuit- zakt in een lekker warm bad om bij te komen van de schrale wind buiten, maar ook als de kinderen een watergevecht houden en de shutters onbedoeld onderdeel zijn van het strijdtoneel. Een huis is er immers voor om in geleefd te worden.

Ultieme luxe
Shutters geven je eigenlijk het gevoel van ultieme luxe. Mooi, praktisch en makkelijk. Ze geven je een voldaan, beschermend en rustgevend gevoel als je na een volle dag thuiskomt en het huis als een warme jas aanvoelt. De ideale opmaat voor een rustige nacht, dus: ‘Luikjes dicht, snaveltjes toe. Geniet lekker.’ En niet stiekem door je wimpers kijken hoe gezellig het eruit ziet. Knijp maar even in je arm, het is geen droom. Ultieme luxe bestaat echt.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: