SUNWAY® Winteractie 20% korting op Nubus® shades

SUNWAY_Nubus__Shades_Winteractie_20%_Korting_Senft_Zonwering

Het eind van 2023 komt al in zicht en we willen het jaar graag afsluiten met de SUNWAY® Winteractie op Nubus® shades. Nubus® is leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in jouw interieur!

SUNWAY_Nubus__Shades_Winteractie_20%_Korting_Senft_Zonwering
Sunway Nubus Rolgordijnen.

De volgende voorwaarden van zijn van toepassing op deze Winteractie:

  • Je ontvangt 20% korting op de verkoopprijs bij aankoop van een Nubus® rolgordijn of Nubus® paneelgordijn.
  • De actie loopt van 13 november tot en met 31 december 2023.

Winteractie, Nubus® rolgordijn.
Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Ben je op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat. Naast kettingbediening kan je ook kiezen voor kindveilige elektrische bediening. Wil je een Nubus® Shade eenvoudig ‘smart’ maken? Kies dan voor een Somfy® of Ease® motor.

Winteractie, Nubus® paneelgordijnen
De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven jouw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëer je, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen jouw eigen unieke sfeer. En wat dacht je van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek was nog nooit zo eenvoudig.

Sunway Nubus Paneelgordijnen.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: