Samen steunen wij de horeca! Gratis Dinerbon.

Luxaflex® smaakt naar meer actie.

Geniet van alle gerechten van je favoriete restaurants. Samen steunen wij de Horeca! Hou het warm, knus en gezellig. Sfeer kun je creëren met onze mooie raamdecoratie. Jouw terras is steeds meer een doorvertaling van de uitstraling die binnen is neergezet. Verleng jij je woonkamer met een terrasscherm, zodat je heerlijk in de buitenlucht van jouw gerecht kan genieten? Met een mooi op maat gemaakt product van Senft Zonwering kan jouw avond niet meer stuk onder het genot van een goed glas wijn in combinatie met een heerlijk gerecht.

Samen steunen wij de Horeca!

Om onze horeca-ondernemers een steuntje in de rug te geven, hebben we een wel heel smakelijke actie opgetuigd: thuis genieten van de gerechten van je favoriete (afhaal) restaurant.

Bij aanschaf van minimaal € 1.000,- (verkoopwaarde, incl. btw) Luxaflex® raamdecoratie ontvangt u een dinerbon van € 20,- om thuis te genieten van de gerechten van uw favoriete restaurant. Zo steunen we samen de horeca!

Actie geldt voor bestelling geplaatst van 1 t/m 31 december 2020.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: