Weinor zonnescherm actie, Binnen wordt Buiten. Dubbel profiteren!

Voorjaarsactie_BINNEN_WORDT_BUITEN_Weinor_Senft_Zonwering

De zomer perfect starten met ons Weinor actie zonnescherm Smaila. Gratis actie van een hoogwaardige weinor of Somfy afstandsbediening bij de aankoop van een cassettescherm Smaila. Je kan kiezen uit een weinor handzender BiEasy 5M in zilver incl. ontvanger BiRec MA of een handzender Situo 5 io Pure en motor io van Somfy. Zo bespaar je minimaal € 318,00 incl. BTW.

Voorjaarsactie_BINNEN_WORDT_BUITEN_Weinor_Senft_Zonwering

Met het cassettescherm Smaila van weinor bieden wij je een perfecte zonbescherming met veelzijdige vormgevingsmogelijkheden en een geavanceerde techniek – made in Germany. Zodat je er elke dag opnieuw op kunt verheugen buiten te zijn. De kubistische zonwering zorgt voor een huiselijk design op jouw terras of balkon naar wens ook met verticale zonwering aangedreven door zonne-energie. Met 5 decoratieve afdekprofielen, 200 framekleuren naar keuze en de optionele ledverlichting maak je van jouw buitenverblijf jouw favoriete plekje.

Extra voordelig: duurzaam doek voor de speciale actieprijs. Je ontvangt één van de 28 zonweringdoeken
uit de duurzame deelcollectie modern basics blue® van weinor met 85% gerecycled PET voor de prijs van een standaard doek.

*actie periode van 01-02-2024 tot 15-04-202

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: