Shutters zijn het hele jaar door een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur!

Winter én zomer raamdecoratie.

Shutters geven niet alleen een stijlvolle look aan je interieur, ze zijn ook ideaal om de warmte in huis te behouden tijdens de koude wintermaanden. Met hun isolerende werking leveren ze een positieve bijdrage aan het milieu en aan je portemonnee. Een win-win situatie! Het unieke aspect van op maat gemaakte shutters ligt in de mogelijkheid om ze te laten vervaardigen volgens de precieze afmetingen en specificaties van jouw ramen. Dit betekent niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook een naadloze integratie in je interieur, waardoor elke ruimte een gepersonaliseerde uitstraling krijgt.

Bovendien brengen ze direct een gezellige sfeer in huis. Maar vergis je niet, shutters schitteren niet alleen in de winter. Naarmate de lente aanbreekt en de temperaturen stijgen, biedt deze veelzijdige raambekleding de perfecte oplossing voor het reguleren van licht en het creëren van een aangename temperatuur in je woning. Met de verstelbare lamellen pas je eenvoudig de hoeveelheid zonlicht aan die je naar binnen laat. Zo heb je het hele jaar door controle over de lichtinval en schaduw.

Senft_Zonwering_Shutters_Winter_Zomer_Detail
Shutter details

Altijd op maat gemaakt.

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, draai-kiepraam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij ons altijd standaard van zowel het merk Jasno als Luxaflex. Deze shutters zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. De mogelijkheid om de uitstraling van je ramen te verbeteren terwijl je tegelijkertijd profiteert van de isolerende voordelen, maakt op maat gemaakte shutters een waardevolle investering voor elke woning. Kies voor op maat gemaakte shutters en ontdek een wereld van mogelijkheden waar functionaliteit en stijl samenkomen om een ongeëvenaarde esthetiek en comfort te bieden in jouw huis.

Senft_Zonwering_Shutter

Meer licht voor meer sfeer.

Dit product is leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm). Dankzij de lamellen speel je als het ware eenvoudig met licht en privacy. In één handeling klap je de lamellen open of dicht. En de lamellen zet je eenvoudig in de juiste stand zodat er geen inkijk van buiten mogelijk is. Handig bij ramen aan de straatkant of voor in de badkamer.

Shutters zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze bieden ook functionele voordelen, vooral in koudere seizoenen. Hier zijn enkele redenen waarom shutters kunnen helpen om warmte in huis te behouden:

  • Isolatie: Shutters kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in huis door een extra barrière te vormen tussen het raam en de binnenkant van de kamer. Dit kan helpen om warmteverlies te verminderen en de kou van buitenaf buiten te houden.
  • Energie-efficiëntie: Door de isolerende eigenschappen kunnen shutters helpen om de behoefte aan constante verwarming te verminderen. Dit kan resulteren in lagere energierekeningen, aangezien je minder afhankelijk bent van verwarmingssystemen om een comfortabele binnentemperatuur te handhaven.
  • Duurzaamheid: Omdat shutters helpen de warmte binnen te houden, verminderen ze de behoefte aan continue verwarming, wat op zijn beurt de uitstoot van broeikasgassen kan verminderen. Op de lange termijn kan dit een positieve impact hebben op het milieu door het verminderen van energieverbruik.
  • Flexibiliteit: Shutters kunnen worden aangepast om licht en warmte binnen te laten of buiten te houden, afhankelijk van de behoeften en weersomstandigheden. Dit niveau van controle over de hoeveelheid natuurlijk licht en warmte die binnenkomt, kan helpen om een comfortabele en gezellige leefomgeving te creëren.

Kortom, het gebruik van shutters als onderdeel van je interieur kan zowel een esthetische als praktische keuze zijn, vooral in de wintermaanden, door bij te dragen aan energiebesparing, het behoud van warmte en het verminderen van de impact op het milieu.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: