Lamellendak Artares! Hemelse momenten, betoverend voordelig.

Lamellendak Artares behaaglijke extra’s voor het eersteklas lamellendak Geniet van extra behaaglijkheid onder uw high-end-lamellendak Artares van Weinor. De meervoudig onderscheiden overkapping is zowel duurzaam als perfect van vorm. Met hoogwaardige extra’s is jouw Artares nu ongelooflijk voordelig verkrijgbaar als voordeelpakket. Grijp nu jouw magische Weinor kans!

Deze actie geldt alleen tot en met 31-3-2024

Drie magische details in uw voordeelpakket van het Lamellendak:

  • Sfeervolle gekleurde ledverlichting. Rondom lopende kleurenledstrips in de attiek met een ruim spectrum aan dimbare kleuren verlenen jouw favoriete plek een persoonlijke sfeer.
  • Terrasverwarmingen voor behaaglijke warmte met twee terrasverwarmingen Tempura Quadra verspreidt je aangename warmte onder jouw lamellendak.
  • Comfortabele besturing van lamellen. Bedien lamellen, verlichting, verwarming en nog veel meer heel eenvoudig met de Somfy-besturing via TaHoma Switch-app, spraakassistent of met de praktische handzender.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: