Van de raambekleding van Jasno gaat jouw woning stralen en krijgt het meer allure. De smaakvolle en regelbare raamdecoratie draagt bij aan een intensere beleving in jouw huis. Sfeervol, praktisch en eigentijds zijn de drie kenmerken waarvoor Jasno staat.

Jasno heeft een ruim aanbod van raamdecoratie: shutters, houten jaloezieën, folds vouwgordijnen en swings verticale lamellen. Allen blinken uit in kwaliteit en in duurzaamheid. De Jasno Folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de Folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling.

Waarom Jasno?

senft-jano-partner

Jasno Swings zijn sfeervolle en praktische raambekleding voor onder andere ramen in de woonkamer, keuken of kantoor. Ze zijn ook ideaal als roomdivider. Uniek aan onze swings is dat je ze in verschillende standen kunt zetten. De lamellen worden namelijk met één ketting om-en-om in beweging gebracht. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Spelen met licht wordt nu nog leuker!

Jasno Shutters zijn de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Je kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Deze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer.

Jasno Blinds, uniek aan de blinds is dat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend, hebben ze een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy. Je kunt de jaloezieën ook afwerken met decoratief ladderband in verschillende kleuren en dessins.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: