Luxaflex™ Indoor & OUTDOOR

Luxaflex™ behoeft eigenlijk geen introductie. Het merk is al decennialang dé leverancier van zonwering binnenshuis. In zijn buitenproducten heeft Luxaflex™ Outdoor oog voor functionaliteit en sfeer. Voortdurend is Luxaflex™ bezig met het bedenken van nieuwe constructies die zorgen voor een comfortabel en aangenaam leven. Met de terrasoverkappingen en terrasschermen van Luxaflex™ Outdoor geniet je van optimaal comfort buitenshuis. Terwijl Buitenjaloezieën en Zipscreens de temperatuur binnen aangenaam houden.

Bij Luxaflex™ Indoor vind je een brede keuze aan binnenzonwering. Van rolgordijnen tot jaloezieën. Voor dakramen en serres. Alles elegant gemaakt en met functionaliteit hoog in het vaandel. Buitenzonwering kan bij brede en smalle gevels en doorloop blijft mogelijk. Senft is dé specialist in zonweringen van Luxaflex™ Outdoor. Wij geven je advies over de producten en materialen en installeren de zonwering.

Wij zijn Gallery Dealer van Luxaflex™ Indoor en Luxaflex™ Outdoor. Wij kunnen alles op maat voor jouw maken, waardoor je van het leven kunt genieten.

Waarom Luxaflex™

Download Luxaflex™ brochures

Vul je e-mailadres in en ontvang een download link naar Luxaflex™ brochures over Indoor, Outdoor terraszonwering en PowerView motorisation.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: