Oudste zonweringsbedrijf van Nederland al 140 jaar een begrip in zonwering

  Senft & Zn is een familiebedrijf, en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. De passie en betrokkenheid die aan de wieg stonden van onze onderneming zijn over de jaren alleen maar gegroeid – net als ons assortiment en onze expertise.

  Dankzij onze ruime ervaring met zonwering en ons zeer uitgebreide aanbod kunt u bij ons altijd de ideale zonwering vinden. Zo is Senft & Zn niet alleen een officieel erkende Weinor, Stobag en Luxaflex® Gallery dealer voor buitenzonwering maar ook  Luxaflex®Gallery binnenzonwering, Jasno en Sunway Exposure store voor binnenzonwering. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vereniging voor zonweringsbedrijven Romazo, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.

  Maar uitstekende kwaliteit en ruime keuze zijn niet de enige voordelen die Senft & Zn u biedt. Onze ervaring als familiebedrijf laat zien hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Iedere oplossing is bij ons dus maatwerk – van professioneel advies dat rekening houdt met uw wensen, situatie en stijl, tot professionele montage en vakkundige afwerking van het resultaat.

  U hoeft alleen maar door Haarlem te lopen om het succes van onze persoonlijke aanpak te zien – de zonwering van Senft & Zn levert bij veel huizen, winkels en bedrijfspanden een bepalende bijdrage aan het stadsbeeld.


  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma