Sinds 1878 de specialist in zonwering

Unieke showroom Gevestigd in de binnenstad van Haarlem

Wat ooit begon met het zelf produceren van markiezen, stalen schermen en rolluiken groeide uit tot een prachtige winkel waar je terecht kunt voor een persoonlijk advies. Wij zijn het oudste zonweringsbedrijf van Nederland, al 145 jaar een begrip in zonwering.

Uitstekende kwaliteit en ruime keuze zijn niet de enige voordelen die Senft Zonwering je biedt. Onze ervaring als familiebedrijf laat zien hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Iedere oplossing is bij ons dus maatwerk – van professioneel advies dat rekening houdt met jouw wensen, situatie en stijl, tot professionele montage en vakkundige afwerking van het resultaat.

Senft Zonwering verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. De volgende generatie van dit prachtige familiebedrijf staat alweer te popelen. Sterker nog, broer en zus zijn al aan de slag. Waar de ene zeer bedreven is op het gebied van innovatie en technische ontwikkelingen zal de ander zich toespitsen op de marketing en het adviseren van totaalconcepten.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vereniging voor zonweringsbedrijven Romazo, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. Wij leveren met onze zonwering bij veel huizen, winkels en bedrijfspanden een bepalende bijdrage aan het stadsbeeld. Wat je woonwens ook is, wij adviseren je graag over de juiste raamdecoratie of zonwering. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren!

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: