Luxaflex® Outdoor Shop van Senft

  Bent u op zoek naar de mooiste technieken en de nieuwste innovaties op gebied van buitenzonwering? Wilt u de stijl van uw binnenzonwering geheel in lijn brengen met uw zonwering buiten? Of wilt u zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden van moderne zonweringen?

  Voor hoogwaardige buitenzonwering bent u bij Senft altijd aan het juiste adres. Wij zijn een officiële Luxaflex® Outdoor Shop en hebben een uitgebreid aanbod van prachtige buitenzonweringen. Ook vindt u bij ons de Luxaflex® Outdoor Acryl Doekcollectie – exclusieve stoffen en materialen waarmee u binnen en buiten kunt samenbrengen. Het team van onze Luxaflex® Outdoor Shop beschikt uiteraard over alle expertise die nodig is om u te adviseren. Wij luisteren aandacht naar uw wensen en zorgen voor een passende oplossing op maat.

  Vragen? Stel ze aan onze experts!

  Goede buitenzonwering kan uw woonplezier aanzienlijk verhogen. Zo wordt uw woonklimaat beter regelbaar en heeft u minder last van hinderlijke lichtinval, terwijl ook de uitstraling van uw huis verrijkt wordt. Helaas is het niet altijd eenvoudig om een buitenzonwering uit te zoeken – er zijn immers veel opties en mogelijkheden om uit te kiezen.

  Wilt u zeker weten dat u niets over het hoofd ziet? Senft helpt u graag om het meeste uit uw zonwering te halen. Maak een afspraak in onze Luxaflex® Outdoor Shop in Haarlem en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige buitenzonwering!

  Contactformulier

   

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma