SENFT uw Zakelijke partner

Senft...

Ze brengen sfeer in huis, terwijl ze binnen bescherming bieden tegen fel zonlicht. Ze geven uw woning een klassieke, barokke, moderne of landelijke uitstraling.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben voor u een geschikte binnenzonwering. Wat dacht u van houten jaloezieën, die een warme en luxueuze uitstraling geven. Of shutters voor in de badkamer. Ze geven u het gevoel dat u zit in een wellnessruimte. En anders plissé of duette shades voor afwijkende ramen, zoals ronde, schuine, gekantelde en bewegende ramen. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

WAAROM SENFT

U kunt er vrijwel zeker van zijn dat u bij ons een binnenzonwering vindt die past bij uw interieur. De kleuren zijn eindeloos: van warm pastel naar stijlvol wit tot fraaie metallics en eindigend met felle en levendige tinten. Uitgevoerd in smaakvolle patronen en aantrekkelijke en royale structuren. In materialen als hout, zijde en stof.

De sfeer, de lichtinval en de hoeveelheid privacy met binnenzonwering heeft u zelf in de hand. Of u nu kiest voor handbediening of automatische bediening, u kunt uw woonomgeving compleet naar eigen wens aanpassen.

Wij kunnen binnenzonwering leveren in de door u gewenste grootte. Ze wordt op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen.

ARCHITECTEN EN ANDERE PARTNERS

Senft weet waarover het heeft als het gaat om binnenzonwering. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. We weten precies welke binnenzonwering bij uw woning, restaurant of kantoor past.

Benieuwd naar de talloze opties? Neem gerust contact met ons op. Want met goede binnenzonwering houdt u de zon buiten en brengt u de sfeer binnen.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: