Duurzame en Ambachtelijke Markiezen

Wij hebben weer prachtige duurzame en ambachtelijke markiezen geleverd bij één van onze klanten.

Onze markiezen worden ambachtelijk gemaakt en bieden uw gevel een authentieke, tijdloze uitstraling. Wat voor markies je ook wilt, wij hebben een groot assortiment met hetgeen wat je zoekt. Markiezen van Schlappi hebben een klassieke uitstraling en zijn gemaakt van moderne materialen en zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Bij oude panden geven markiezen een extra nostalgisch gevoel, terwijl ze bij moderne woningen zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Al sinds 1878 zijn wij de expert in zonwering, niet voor niets zijn wij onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche.

PROJECTEN

Senft Zonwering is een familiebedrijf en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering.

Recente projecten

Volg ons

Senft sinds 1878 de specialist in zonwering

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele zonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: