Het terras van het Wapen van Kennemerland

Neem nou het terras van Het Wapen van Kennemerland, oftewel De Stinkende Emmer. Waar het terras bij veel cafés en restaurants jarenlang een sluitpost is geweest, wordt het terras steeds vaker een volwaardig verlengstuk van de zaak. In samenwerking met Senft Zonwering is een compleet wensenpakket besproken en een investeringsplan gemaakt. Daarbij is rekening gehouden met de ligging van het pand ten opzichte van de baan van de zon, de windrichting, het uitzicht, in hoeverre er behoefte is aan verkoeling, verwarming en beschutting. Alle elementen die een rol spelen zijn meegewogen en hebben geresulteerd in een volwaardig buitenrestaurant. En juist al die genoemde natuurkrachten maken het zo belangrijk dat er op de kwaliteit niets kan worden afgedongen. In de horeca wordt alles al intensief gebruikt, maar moet nu ook nog weersbestendig zijn en dan is goedkoop al snel duurkoop.

PROJECTEN

Senft Zonwering is een familiebedrijf en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering.

Recente projecten

Volg ons

Senft sinds 1878 de specialist in zonwering

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele zonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: