Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wapen van Kennemerland

EEN MOOI TERRAS ALS OMZETVERDUBBELAAR.

In de zomer zijn veel horecaondernemers afhankelijk van het weer. Iedereen gaat naar buiten en ploft het liefste neer op een terras. Maar wat als het nou even te warm is? Of er staat veel wind? Of de buien trekken over terwijl het wel lekker warm is? Dan is het van belang om het terras zo in te richten dat je als ondernemer eigenlijk altijd de beste oplossing biedt, zodat je terras altijd vol zit. In weer en wind.

Alles is mogelijk.

Waar het terras bij veel cafés en restaurants jarenlang een sluitpost is geweest, wordt het terras steeds vaker een volwaardig verlengstuk van de zaak. Neem nou het terras van Het Wapen van Kennemerland, oftewel De Stinkende Emmer. In samenwerking met Senft Zonwering is een compleet wensenpakket besproken en een investeringsplan gemaakt. Daarbij is rekening gehouden met de ligging van het pand ten opzichte van de baan van de zon, de windrichting, het uitzicht, in hoeverre er behoefte is aan verkoeling, verwarming en beschutting. Alle elementen die een rol spelen zijn meegewogen en hebben geresulteerd in een volwaardig buitenrestaurant. En juist al die genoemde natuurkrachten maken het zo belangrijk dat er op de kwaliteit niets kan worden afgedongen. In de horeca wordt alles al intensief gebruikt, maar moet nu ook nog weersbestendig zijn en dan is goedkoop al snel duurkoop.

Niet alleen voor de zomer.

Als we het over een terras hebben, wordt al snel gedacht aan de zomer. Dat is ook logisch, omdat dat toch wel de tijd van het jaar is dat we het terras het liefst en het meest gebruiken. Maar voor horecaondernemers is een goed terras eigenlijk meer en meer een soort hybride terras, dat zorgt voor wat extra verwarming in het voorjaar, verkoeling in de zomer en beschutting in het najaar. Een goed terras nodigt gewoon uit en daar waar de mensen als eerste gaan zitten, trekt dat meerdere gasten aan. Wat dat betreft is een mooi en goed ontworpen terras gewoon een magneet voor de zaak.

Nieuwste ontwikkelingen.

Bij familiebedrijf Senft, dat al sinds 1878 de specialist is in zonweringen, weten ze wat het is om te innoveren. Innovatie is immers de beste manier om je voor te bereiden op wat komen gaat, de toekomst. Het alleen benoemen van zonweringen doet dan ook eigenlijk tekort wat er allemaal geleverd kan worden. Complete overkappingen, met de nieuwste snufjes, zoals elektronische bediening, verwarming, weersensoren en ingebouwde verlichting worden als extra verkoopoppervlak neergezet. Je ziet dan ook dat terrassen steeds meer een doorvertaling zijn van de sfeer en uitstraling die binnen is neergezet. Sterker nog, het wordt steeds meer een integraal onderdeel van het gehele horecaconcept en dan weten wij wel wie je beste partner is om dat succesvol uit te rollen!

PROJECTEN

Senft Zonwering is een familiebedrijf en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vijf generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering.

Recente projecten

Volg ons

Senft sinds 1878 de specialist in zonwering

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele zonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten kan hieronder: