Rolhekken tegen inbraak

  Een inbraak in een winkel is een van de grootste zorgen van een ondernemer. U wilt uw zaak niets liever dan optimaal beveiligen. Met stalen rolhekken sluit u winkel af, terwijl er tegelijkertijd voldoende doorkijk en ventilatie blijft.

  Rolhekken beschermen uw winkel als een pantser tegen inbraak. Niet alleen hebben ze een preventieve werking, maar werken ze inbraak vertragend. U kunt ze gebruiken voor uw winkeletalage of gevel. Maar u kunt er ook doorgangen in winkelcentra of parkeergarages mee afsluiten. Een van de voordelen van rolhekken is dat ze in grote afmetingen besteld kunnen worden. Als dealer van Metacon levert Senft hoogwaardige rolhekken.

  rolhekken

  Diverse uitvoeringen rolhekken

  Rolhekken bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor welke u kiest, hangt af van de situatie en persoonlijke voorkeuren. U hoeft bij rolhekken niet te denken aan saaie recht-toe-recht stalen constructie. Ze worden geleverd in verschillende stijlen: van elegant en decoratief tot simpel en functioneel.

  Uitgevoerd in gegalvaniseerd staal voor een industriële look of U kunt uw rolhekken voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Dankzij deze extra coating is het rolheksysteem gewapend tegen weersomstandigheden en krijgt het een fraai uiterlijk.

  Elke winkeletalage, gevel of doorgang kent weer een andere afmeting. Daarom maken wij rolhekken voor u op maat.

  Rolhekken van Senft

  U bent op zoek naar goede inbraakbeveiliging voor uw winkelpand of garage? Senft heeft voor u de juiste rolhekken in huis. Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde kunnen wij u van advies voorzien.

  Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Of kom langs in onze showroom. Met rolhekken voelt u zich een stuk prettiger over de bescherming van uw winkel.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma