De gemakken van rolluiken

  Onze rolluiken kenmerken zich door een ijzersterke combinatie. Ze zorgen voor betere inbraakbeveiliging, werken isolerend en verhogen de privacy. Uitermate geschikt voor uw huis, kantoor of winkel.

  Rolluiken zijn ideaal om uw pand te beveiligen voor als u op vakantie gaat of een weekend weg bent. U kunt er volledig deuren en ramen mee afsluiten. Met rolluiken houdt u in de zomer de zon en warmte buiten. ’s Winters is het juist andersom: u houdt binnen de warmte vast en de kou van buiten tegen. Daarbij dringt geluid een stuk minder door. Tot slot bent u verzekerd van totaal geen inkijk als u rolluiken aanschaft. Ideaal voor uw privacy.

  rolluiken

  Diverse soorten rolluiken

  Er is een ruim aanbod van rolluiken. Ze hebben oprolbare en wegschuifbare systemen, zijn kogel-, of brandwerend en er bestaan zeer stevige transparante rolluiken. U vindt altijd een geschikt rolluik in ons assortiment en wij werken met de fabrikanten samen om een zo passend mogelijk model voor u te vervaardigen.

  De rolluiken scoren op gebruiksvriendelijkheid. Ze kunnen worden uitgevoerd zodat met een afstandsbediening, tablet of smartphone de rolluikmotor te bedienen is. Het plaatsen van een draadloze tijdsklok is natuurlijk ook mogelijk, zodat u de rolluiken kunt laten besturen als u niet aanwezig bent.

  U hoeft rolluiken niet een saaie kleur te geven. U kunt kiezen uit verschillende lamel- en omkastingskleuren.

  Altijd rolluiken voor u

  Bij uw zoektocht naar geschikte rolluiken zit u goed bij Senft. Onze expertise helpt u bij de juiste keuze. We baseren ons als familiebedrijf op jarenlange ervaring en kennis, die hun oorsprong vinden in 1878.

  Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Senft. Dan komen we samen tot de juiste rolluiken voor uw woning, kantoor of winkel.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma