Schuifhekken tegen inbraak

  De gevolgen van een inbraak kunnen aanzienlijk zijn. Niet alleen gestolen spullen, maar u voelt zich ook minder veilig in uw eigen omgeving. Schuifhekken, ook wel schaarhekken of juweliershekken genoemd, zijn geschikt voor beveiliging van deuren en gevels.

  Met schuifhekken kunt u met een veilig gevoel uw winkel of woning verlaten. Ze werken preventief en inbraakvertragend. Ze kunnen uitstekend voor deuren en ramen geplaatst worden. Maar ook voor winkeletalages, want ze behouden immers de doorkijk. U kunt er ook doorgangen en passages mee afsluiten. Schuifhekken gaan prima samen met portieken of balkons om bijvoorbeeld uw slaapkamer mee af te sluiten.

  schuifhekken

  De veelzijdigheid van schuifhekken

  Schuifhekken zijn als een kameleon. Zowel bij een oud pand of een modern huis komen ze tot hun recht. Juweliershekken zijn er in vele soorten en maten. Zelfs een rond schuifhek behoort tot de mogelijkheden. U kunt schuifhekken laten maken in verzinkt staal, aluminium en RVS. Hoewel ze dik en stevig zijn, kunt u deze staalhekken eenvoudig openen en sluiten.

  Schuifhekken nemen weinig ruimte in beslag. Als dealer van Metacon beschikt Senft over juweliershekken die een minimale ruimte aan de bovenkant van het hek nodig hebben. Ook aan de zijkanten behoeven schuifhekken door de zijdelings wegschuifbare pakketdelen weinig ruimte.

  Schuifhekken vormen een goed alternatief voor rolhekken. Daar waar waar verticale afsluiting niet mogelijk is, kunt u met de zijwaartse wegschuivende schuifhekken prima uit de voeten.

  Specialist in schuifhekken

  Senft is een erkend specialist op het gebied van inbraakbeveiling voor uw winkel of woning. Onze schuifhekken vormen een van onze middelen om uw pand beter te beveiligen. U kunt rekenen op onze betrokkenheid en persoonlijke behandeling.

  Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken per mail of per telefoon. Of neem een kijkje in onze showroom. Met schuifhekken voelt u zich zekerder van uw zaak.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma