Somfy Smart Home maakt jouw leven eenvoudiger

De zonwering alvast uitsturen, voordat je thuiskomt? Waar je je ook bevindt? Met het draadloze Somfy Smart Home bestuur je op afstand jouw zonwering met speels gemak. Het maakt jouw leven nog comfortabeler.

Innovatie brengt zonwering naar een hoger niveau. Met het Somfy Smart Home systeem regel je de zonwering automatisch. Met behulp van een tablet, smartphone, afstandsbediening of geheel automatisch zet je de zonwering in werking. Je kunt de toepassingen programmeren op jouw gewoontes en leefstijl. Somfy Smart Home is ideaal voor als je niet thuis bent.

Somfy Smart Home: breed inzetbaar

Je kunt het Somfy Smart Home systeem toepassen op vele soorten zonwering. Zoals binnen met Jaloezieën, Rolgordijnen en Plissé Shades. Of buiten om Markiezen, Screens en Terrasschermen mee te bedienen. Maar ook garagedeuren, ramen, hekwerken en verwarming vallen binnen dit systeem. Je kunt er in één simpele stap jouw verlichting mee besturen als je het huis verlaat.

Door de radiotechnologie worden alle toepassingen aangestuurd door vloeren en muren. Tevens hoef je geen duur bekabelingssysteem aan te schaffen, want Somfy Smart Home werkt volledig draadloos.

Het Somfy Smart Home systeem kun je altijd stap voor stap uitbreiden en jouw gehele huis ervan voorzien. Zo maak je optimaal gebruik van jouw woning en moderne technologie, bespaar je energie, kom je altijd thuis in een heerlijk koel huis.

Senft vertelt jouw alles over Somfy Smart Home

Met Somfy Smart Home bewijst Senft dat het met zijn tijd meegaat. Terwijl dit familiebedrijf zijn oorsprong vindt in 1878. Sindsdien houden wij zich bezig met binnen- en buitenzonwering. Ons personeel beschikt dan ook over de nodige kennis en ervaring.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Of kom langs in onze showroom. Met Somfy Smart Home creëer je het huis van de toekomst.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: