SUNWAY® Duette® Color on Demand Shades in 800 kleuren

Duette Shades Senft

SUNWAY® introduceert een unieke nieuwe collectie: Duette® Color on Demand Shades, leverbaar in ruim 800 kleuren!

Concept
Het concept is heel eenvoudig:
De stofkwaliteit van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit.
In de presentatiebox zit een kleurenwaaier met ruim 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij je interieur past.
Uit de ruim 800 kleuren hebben we 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur van de staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten.
De stofstalen zijn gebundeld in swatches.
De stalenswatches zijn ingedeeld in naturel kleuren, trendkleuren, donkere kleuren en felle kleuren.
De Duette® Shades zijn aan de achterzijde altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.

Nieuwe Plooibreedte: 45 mmOok de plooibreedte is nieuw en uniek: 45 mm.  Dit is een mooie aanvulling op de bestaande collectie met 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte.

Beklede bovenrail en onderlat
De bovenrail en onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Shade, waardoor de hardware volledig geïntegreerd wordt in het product.
Optioneel kan er gekozen worden voor een witte aluminium bovenrail en onderlat.

BedieningsvormenEr zijn verschillende bedieningsvormen:

Eindloos koordbedieningStandaard wordt de Duette® Color on Demand Shade geleverd met Eindloos koordbediening.
Deze is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

LiteRise® bedieningLiteRise® is een kindveilig model, bedienbaar door middel van een handgreep aan de onderlat.
LiteRise® is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

PowerTouch bediening met 8V accu in de bovenrailDe koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack.
Bediening gaat door middel van een kunststof stang met druktoets bediening. Met één druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). De motor kan eenvoudig opgeladen worden door de bijgeleverde oplader in de handgreep aan te sluiten.

Simplicity Motor bediening met 8V accu in de bovenrailDe Simplicity Motor wordt aangedreven door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat via een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere producten met één afstandsbediening besturen.
Deze nieuwe collectie Duette® Color on Demand Shades biedt zoveel mogelijkheden, dat er voor ieder interieur een passende kleur en bedieningsvorm is.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: