Verkoopadviseur (M/V)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wil je werken met fijne collega’s, mooie producten en goede merken? Ben je klantvriendelijk, heb je interesse in interieur en design en vind je het leuk om bij klanten langs te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer op de functie van:

Verkoopadviseur (M/V)

Wat houdt de functie in:
Als verkoopadviseur werk je zowel vanuit onze vestiging in Haarlem als bij onze klanten op locatie. In de winkel geef je advies op het gebied van zonwering, raamdecoratie en rolluiken. Daarnaast ga je bij klanten langs om de situatie te bekijken en in te meten. Vanuit je servicegerichte instelling en je affiniteit met interieur en design help je onze klanten bij het maken van de juiste keuze. Je begeleidt het gehele proces en bent verantwoordelijk voor de administratieve orderverwerking. Je zorgt voor bestellingen bij onze diverse leveranciers en onderhoudt (telefonisch) contact met klanten.

Details.
Uren per week: 32-40
Werklocatie: Haarlem en op locatie

Wat bieden wij?
Een goed salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wij bieden de mogelijkheid voor een vast contract.
Werken in een informeel bedrijf met gezellige collega’s.

Sollicitatieprocedure.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie en/of gelijk solliciteren? Neem dan contact op 023-531 00 40 of stuur een e-mail met je CV naar info@senft.nl en vertel ons waarom jij geschikt bent voor de job.

Over ons
Senft Zonwering is al meer dan 140 jaar specialist op het gebied van buitenzonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie en rolluiken welke wij in onze showroom in Haarlem adviseren. Deze A-merk producten laten we door ons eigen montageteam monteren. Het uitgangspunt van Senft Zonwering is dat de klant er geen omkijken naar heeft met de zekerheid van een mooi eindresultaat en dit alles met de goede service en onze topkwaliteit.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: