Wat betekent thuiskomen voor jou?

Eén op de drie Nederlanders is thuiszijn meer gaan waarderen dit jaar

We nemen een kijkje bij Nederlanders thuis en stellen hen de vraag. Al generaties lang draagt Luxaflex met raamdecoratie bij aan dat thuisgevoel in Nederlandse huizen, want we weten hoe belangrijk het is om je thuis te voelen. Vooral nu, nu we meer thuis zijn dan ooit.

Ondanks dat we dit jaar met z’n allen – verplicht – meer thuis zijn, vindt meer dan driekwart (78%) van de Nederlanders het nog steeds heerlijk om thuis te komen. Sterker nog, een derde (32%) is thuis zijn door de lockdown zelfs meer gaan waarderen. Ook voelt de ruime meerderheid (85%) zich, ondanks het vele thuiswerken, helemaal ontspannen thuis.

Je huis, je thuis. Thuiskomen en thuis zijn staat nu meer centraal dan ooit. Voor je eigen gezondheid en die van anderen. Maar voor iedereen heeft thuiskomen een andere betekenis. Wat maakt thuiskomen zo speciaal voor jou en wat doe jij het liefste thuis?

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: