Oktober woonmaandactie van Sunway, 4e product gratis.

SUNWAY-4e-product-gratis-Duette-of-Plisse-Shades

4e product gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® en Plissé Shades.

Dit najaar wordt sfeervol en warm met de nieuwe SUNWAY Duette Shades, de raambekleding met isolerende en energiebesparende werking. In Oktober Woonmaand krijg je de 4e Duette of Plisse Shades helemaal gratis! Zo zit je er straks comfortabel bij.

De actievoorwaarden van de SUNWAY Oktober Woonmaandactie:

  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® Duette® of Plissé Shades ontvang je het 4e product gratis. 
  • Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) in een order wordt tegen 0% van de consumentadviesprijs geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e, 12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor de 2 producten met de laagste prijs.
  • De actieperiode loopt van 1 oktober t/m 5 november 2023.

De tijd vliegt! Het is inmiddels alweer oktober en dat is traditioneel de Woonmaand. In de herfst brengen ze weer steeds meer tijd binnenshuis door. Hoe leuk is het dan om weer met je interieur bezig te zijn. Daarom houden ze de hele maand de SUNWAY Oktober Woonmaandactie.

Bespaar energie met Duette® Shades:

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Heel actueel, de energieprijzen stijgen enorm. Met Duette® Shades kun je daadwerkelijk besparen op de energierekening. De honingraatstructuur creëert een natuurlijk luchtkussen. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat je in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten.

Verbeterd de akoestiek:

In de huidige interieurs wordt vaak gewerkt met harde vloeren en harde materialen als kunststof, metaal en glas. Daardoor klinken de ruimtes vaak hol, wat niet bijdraagt aan een fijne sfeer. Ook hier leveren Duette® Shades een welkome bijdrage. Ze isoleren geluid en dempen daarmee de galm in de ruimte. Een goede akoestiek verlaagt het stressniveau, verbetert de communicatie en verlicht het gevoel van vermoeidheid.

Materialen en stoffen:

Onze Duette® Shades zijn leverbaar in een groot aantal stofkwaliteiten, in verschillende transparanties. De SUNWAY® collectie biedt drie verschillende plooibreedtes (25 mm, 32 mm en 64 mm). De kleurkeuze is groot. In deze collectie vindt mooie naturelkleuren, zachte pastelkleuren en warme kleuren. Een bijzondere serie is de Metallic. Stoffen in prachtige metallic kleuren als koper, zilver en goud, die het interieur een chique uitstraling geven. Een andere bijzondere serie is de Oyster die in 8 prachtige parelmoerkleuren leverbaar is.

Plissé Shades voor brede ramen:

Uniek is de mogelijkheid om in het geval van brede ramen een Plissé Shade met overlap te bestellen. Dat betekent dat het product breder gemaakt kan worden dan de stofbreedte. Je kan kiezen waar de overlap komt, bijvoorbeeld in het midden van de Plissé Shades, maar je kan er ook voor kiezen om de overlap voor een raamstijl te laten plaatsen. Overlap is mogelijk met koord- en kettingbediening en bij een plooibreedte van 20 mm.

Tijdloos en elegant:

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur. Plissé Shades worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Plissé Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Duurzame stoffen:

Bij SUNWAY® proberen ze de wereld een stukje duurzamer te maken. Ze streven ernaar steeds meer duurzame materialen in hun collecties op te nemen. In deze collectie zijn er een aantal nieuwe kwaliteiten toegevoegd zoals:

GreenScreen Sea-Tex® is een half transparante decoratieve stof met linnenlook, gemaakt van 50% gerecycled oceaanplastic. Zo helpen ze de oceaan op te ruimen, een van de meest urgente milieu-uitdagingen ter wereld. GreenScreen Sea-Tex® heeft dezelfde eigenschappen als polyester. Het is nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Re-Tex is een hoogwaardige stof die voor 40% gemaakt is van gebruikte PET-flessen wat Re-Tex tot een duurzame stof maakt. Zo passen ze steeds minder nieuwe materialen toe en recyclen ze gebruikte materialen om het milieu te sparen.

Kom snel bij ons langs in de winkel voor de Oktober Woonmaand. Je krijgt de 4e Duette of Plisse Shades helemaal gratis!

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: