Join our team

Ben jij onze nieuwe zonweringsmonteur?

Wat ga je doen:
Als Monteur ben je verantwoordelijk voor de correcte montage, afwerking en reparatie van buiten- en binnenzonwering bij onze klanten. Je inventariseert de technische mogelijkheden bij opdrachtgevers en geeft adviezen inzake de montage.
Voorafgaand aan opdrachten en projecten heb je overleg met de werkvoorbereiding en binnendienst om een optimale dienstverlening te garanderen.

Persoons- en opleidingsprofiel:

  • Je hebt affiniteit in zonwering en bent bekend met de verschillende materialen
  • Je bent accuraat en heb goed technisch inzicht
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent representatief en flexibel
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B
  • Productkennis bijhouden door middel van trainingen

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende functie in onze organisatie met een compleet high level serviceniveau met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime baan met uitstekende mogelijkheden
  • Functie-indeling en salaris conform cao en gerelateerd aan je werkervaring.

Reageren:
Voor meer informatie over deze uitdagende vacature kunt je contact opnemen met:
Brigitte Senft 023 – 5310040 of solliciteer via onze link

Wij starten de dag gezamelijk

Werkplezier staat voorop

Betrouwbare werkgever

Wij gaan voor de lange termijn

Senft Zonwering is een dynamisch modern familiebedrijf, dat continu op zoek is naar innovaties, verbetering van producten en dienstverlening naar onze cliënten. Vanuit onze showroom in Haarlem leveren wij zonwering, screens, terrasoverkappingen, rolluiken, raamdecoratie, knikarmschermen, uitvalschermen, exclusieve zonneschermen, binnenzonwering en woningstoffering. In verband met de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een: Monteur Zonwering m/v.

Join our team!

Allround zonweringsmonteur.

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor de correcte montage, afwerking en reparatie van buiten- en binnenzonwering bij onze klanten. Je inventariseert de technische mogelijkheden bij opdrachtgevers en geeft adviezen inzake de montage.

Lees meer

Sales Medewerker

Wij zoeken een sales medewerker die zowel in onze showroom als op locatie advies geeft onze klanten. Wij zoeken iemand die gaat voor een optimaal verkoopresultaat en 100% klanttevredenheid. Wij vragen je om in jezelf en onze dienstverlening te investeren door de kans te grijpen jezelf binnen onze organisatie te ontwikkelen.

Lees meer

Commercieel medewerker

Wij zoeken een commercieel medewerker die zowel in onze showroom als op onze backoffice onze klanten actief benadert. Wij zoeken iemand die gaat voor een optimaal verkoopresultaat en 100% klanttevredenheid. Wij vragen je om in jezelf en onze dienstverlening te investeren door de kans te grijpen jezelf binnen onze organisatie te ontwikkelen.

Lees meer

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: